Twitter

Twitter har over 300 millioner brukere verden over, og det postes rundt 500 millioner tvitringer per dag. I Norge er det rundt 1 million brukere og ¼ av disse bruker Twitter daglig. Tjenesten er særlig populært i aldersgruppen 18-30 og størstedelen av brukerne logger inn via mobiltelefon.

Alle tvitringene representerer konversasjoner som er relatert til nesten alle tenkelige temaer. For bedrifter som ønsker å brande en merkevare, produkt eller tjeneste gir disse konversasjonene en unik mulighet til å knytte ditt merke opp mot hva som blir snakket om i øyeblikket.

Twitter er en plattform for å kortfattelig dele engasjerende historier, underholdning og annet innhold/informasjon. Bedrifter har her muligheter til å påvirke, samt delta i konversasjoner i sanntid gjennom å ha sin egen bruker.

Twitters annonsesystem gir mulighet for mange ulike måter å markedsføre seg på, enten dere ønsker å promotere bedriftens Twitter-konto eller en unik tvitring. En kan også annonsere med den hensikt å få flere besøkende til en nettside, å promotere ”apper”, eller skaffe nye leads ved å motta e-postadresser fra interesserte brukere.

Hva kan vi bidra med på Twitter?

  • Vi kan skreddersy et profesjonelt og tiltalende utseende for deres Twitter-profil
  • Vi kan kartlegge hvilke kundesegmenter som dere kan nå ut til
  • Vi kan legge en strategi for hvordan Twitter kan være en egnet kanal å eksponere seg i
  • Vi kan utarbeide, drifte og tilpasse annonser som reflekterer deres mål og behov

La oss ta en prat

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål?

Ring oss på 96 00 64 00, eller send oss en epost på kontakt@medianord.no.