Hjemmesider

Hjemmesiden er ofte kundenes første møte med bedriften – sørg for at de sitter igjen med en god opplevelse.

I dag er hjemmesiden blitt bedriftens ansikt utad, og mye av salg og kunderelasjoner bygges allerede der. Vi tilbyr hjemmesideløsninger med moderne standard og lettfattelige brukergrensesnitt, skreddersydd etter dine ønsker og behov.

Vi vet hvor viktig det er at utseende, brukervennlighet og navigasjon fungerer optimalt for at din nettside skal gi økt lønnsomhet og en god brukeropplevelse for dine kunder.

Ny nettside til bedriften

Er du på jakt etter å kjøpe en ny hjemmeside, eller ønsker du å fornye din gamle?

Nettsiden er bedriftens digitale ansikt utad. En svak nettside kan være forskjellen mellom salg og ikke. Tør du ta sjansen?

Vårt dyktige team av webdesignere og utviklere vil bistå deg tett med design og utvikling av ditt nye nettsted eller være med på å utvikle ditt gamle i en mer moderne retning.

Vi tar på oss webdesign-jobben fra begynnelse til slutt, og du får nettsiden ferdig levert med alt innhold på plass til markedets beste priser.

La oss ta en prat

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål?

Ring oss på 96 00 64 00, eller send oss en epost på kontakt@medianord.no.

Design

Hvordan bør en salgsfremmende nettside se ut? Vi hjelper deg med en effektiv og kundevennlig nettside.

Brukervennlighet

Tenk som en kunde! Våre nettsider er bygd opp for at kundereisen skal kunne gjennomføres på en enkel måte.

Enkel redigering

Vi bruker plattformer som er enkle å bruke og som alle kan få til. Slutt på å betale dyre timespriser på support fra IT-spesialister.

Moderne løsninger

Med moderne løsninger er vi sikret at vi kan løse ditt problem, og du er sikret en framtidssikker tilværelse på nett.

Tilgjengelig på alle flater

Dine kunder leter etter deg på mobil, nettbrett og desktop. Med responsive nettsider legger du til rette for dine kunder – på alle enheter.

Synlighet i søkeresultater

Alle våre hjemmesider blir designet med tanke på Googles søkeresultater. Vi legger til rette for at ditt innhold kan rangere på Google.

Hjemmesider blir stadig mer viktig i norske bedrifters hverdag. Ikke bare er nettsiden vesentlig for mulige kunders førsteinntrykk, men den er også bedriftens utstillingsvindu, informasjonsdatabase, kundeservicesenter og en viktig salgsdriver.

Gi et godt førsteinntrykk

I mange tilfeller vil nettsiden være det første møte en mulig kunde har med din bedrift.

Hvis du selv mener du er en trygg og god aktør bør du vise dette på nett, på samme måte som hvis en kunde tok kontakt med deg på en mer tradisjonell måte. Vis deg fra din beste side, vær informativ og profesjonell. En rotete nettside kan sende feil signal om din bedrift til mulige kunder.

Dine kunders hverdag har endret seg

Hverdagen til kundene har endret seg, og du må endre deg med den.

Det er ikke lenger slik at folk finner seg en aktør og holder seg til denne. Tror du at kundene dine vil være evig lojale til deg bør du tenke deg om. Dagens brukere vindusshopper i større grad hos flere aktører for å så velge hvor de skal handle. Ikke la det være opp til tilfeldigheter om kunden velger deg. Få kunden til å huske deg med en profesjonell og informativ nettside.

Gi kundene det de vil ha

Flere ser mot nettsiden for å besvare spørsmål som tidligere tok opp dyrebar tid.

Google viser i sin undersøkelse «Micro Moments» at 1/3 av de spurte har kjøpt et produkt eller tjeneste av en annen aktør enn de tenkte fordi denne aktøren hadde viktig informasjon de trengte, i det øyeblikket de trengte det. Ikke bare frigjør det tid å besvare vanlige spørsmål på nettsiden. Det øker sannsynligheten for at brukeren velger deg.

Vær tilgjengelig der kundene dine er

I dag er 59% av alle websidebesøk på global basis gjort fra en mobiltelefon (Statista).

Dagene hvor mobilvennlighet var et tilvalg man valgte hvis budsjettet strakk til er definitivt over. I dag er en mobilvennlig side like viktig som desktop-versjonen av siden. For mange vil det være den eneste versjonen de ser av nettsiden din.

Vi hjelper deg med nettsiden.

Vi leverer moderne og mobilvennlige hjemmesider som har brukeren i fokus. Hjemmesiden skal være lett å oppdatere og lett å bruke. Vi sørger for at hjemmesiden er søkemotoroptimalisert (SEO), og at den møter dagens og framtidens standarder. Den største driveren av nye brukere til nettsiden er i de fleste tilfeller Google-søk. Derfor er vi nøye med å gi Google «kartet» over din side, slik at den skal komme opp i søkeresultatene fortest og best mulig.

Er det på tide med en ny nettside, eller kanskje du er i ferd med å lage din første nettside? En nettside er en av de tryggeste investeringene du kan gjøre for din bedrift. Din nettside fungerer som ditt utstillingsvindu på nett, så hvorfor skulle man ikke ønske å framstå best mulig?

I dagens digitale verden blir man stadig påminnet at man kan gjøre ting selv og være sin egen lykkes smed. Vi mener at dette ikke alltid er like lurt når det gjelder nettsider. Noen ganger er det best å overlevere arbeidet til fagfolk.

Hvorfor du bør velge en proff hjemmesideleverandør

  1. Oppdatert. Leverandøren har ansatte som jobber innenfor feltet hver dag og er oppdatert på tekniske løsninger og moderne design.
  2. Tid og penger. La oss si at du er en håndverker som tar 795 kr per time. Da kan du ikke jobbe mer enn 13 timer med nettsiden før prisen overstiger 10 000, og hvem tar du kontakt med om noe går galt?
  3. Fagfolk. Du hyrer ikke inn tannlegen din til å restaurere badet ditt, så hvorfor skal du slippe ukvalifisert arbeidskraft til på nettsiden din?  Mange setter bort arbeidet med nettsider til venner eller andre folk som ikke kan faget. Ikke la bedriftens ansikt utad være styrt av tilfeldigheter, bruk fagfolk.