Om Medianord

Medianord består av en gjeng kreative og nytenkende mennesker med ulik bakgrunn, som alle har det digitale landskapet som sin hovedinteresse.  Alle som jobber hos oss har bred og god erfaring, og vi har siden starten i 2011 fått jobbe med kunder over hele landet, i alle bransjer og størrelser.

Blant våre ansatte finner du mennesker med opphav fra alle kanter av landet. Det gir oss fordelen av å ha kunnskap om markedet både på det lokale og nasjonale plan. Vi er spesialister innenfor vårt fagfelt, men vi er alltid på nivå med våre kunder og vi snakker et språk som kundene forstår.

Hva gjør vi?

Medianord er en totalleverandør av digitale medieløsninger, med fokus på å holde et høyt faglig nivå og å være i front av utviklingen i det digitale markedet. I hovedsak jobber vi for at du lettere skal komme i kontakt med dine potensielle kunder.

Vi jobber etter mantraet: ingen kunder er like.

Derfor er det viktig for oss å kjenne deg som kunde, hva dine utfordringer er og i hvilken retning du ønsker å gå. Vi jobber for å tilpasse oss din virksomhet, slik at vi på best mulig måte kan bidra til å oppnå dine mål.

La oss ta en prat

Er du nysgjerrig på hvordan vi kan hjelpe deg med å nå dine mål?

Ring oss på 96 00 64 00, eller send oss en epost på kontakt@medianord.no.