Nettkataloger


Du har sikkert opplevd å få en telefon eller to angående oppføring i en av nettkatalogene på markedet. Det finnes ikke ord for de mange ulike metodene som brukes for å få bedrifter til å legge igjen penger på diverse oppføringer.

nettkatalogerDet er cirka 20 kataloger som operer i medium til stor skala i dag, hvorpå hen bare et par av dem kan kalles seriøse og nyttige.

En og annen bedrift har opplevd å motta konkrete kundehenvendelser fra de mindre katalogene, men flertallet har kjøpt annonser uvitende eller gjennom villedende fremgangsmetoder.

Det er to kataloger vi ønsker å fremheve som kan ha nytteverdi om man ligger med riktig løsning. Det er Gule Sider og Opplysningen 1881, disse har eksistert i en årrekke og kan vise til hyppig bruk blant befolkningen. Den reelle bruken er jo det faktiske argumentet for at noen skal vurdere å investere en andel av markedsbudsjettet der.

Vi har lang erfaring fra katalogbransjen og kan gi deg den veiledning og rådgivningen som skal til for at du unngår unyttige investeringer, samt foretar riktige valg når det kommer til de nyttige.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X