Ledige stillinger

Se hvilke stillinger som er ledige hos oss.

Ledige stillinger

Åpen søknad

Vi er alltid på utkikk etter dyktige mennesker.

Send åpen søknad


Hvordan det er å jobbe her
Vi har ansatte fra alle landets hjørner, med ulik bakgrunn og ulike forutsetninger. Det som er felles, er at vi alle tilstreber å bli spesialister innenfor digital markedsføring. Dette for å kunne tilby de mest effektive løsningene ovenfor våre kunders ønsker og problemstillinger. Velkommen til et uformelt miljø, med kunnskapsrike kolleger, hvor alle deler sin kunnskap med hverandre.

Hvem vi ser etter
Har du salgserfaring og gode resultater å vise til, samt lyst til å jobbe med kjente merkevarer som Google, Facebook, Youtube og lignende? Eller vet du at det bor en dyktig selger i deg som enda ikke har fått utnyttet sitt fulle potensiale? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg. Vi er alltid på leting etter kreative, innovative og utradisjonelle mennesker. Som selger har du selv ansvar for å finne interessante kunder, komme i kontakt med dem, og finne ut av om og hvordan vi kan hjelpe dem. Hos oss vil du få mye frihet under ansvar, så det er en forutsetning at du arbeider selvstendig mot budsjettene og målene som er satt.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X