Få mer oppmerksomhet og økt salg med en kampanjeside

En kampanjeside er en nettside som promoterer et spesifikt formål, enten det er et produkt, en tjeneste, eller kanskje et arrangement. Det minner typisk om en forenklet hjemmeside, med hovedfokus på det produktet, tjenesten eller arrangementet man ønsker å promotere. Hovedformålet er å få brukeren til å utføre en bestemt handling, derfor er kampanjesiden tilpasset for å oppnå en høy konverteringsrate.

Budskapet er hovedfokuset på denne nettsiden, i stedet for at dette er ”gjemt bort” blant andre infosider inne på den vanlige hjemmesiden. Hensikten med kampanjesiden er å forenkle tilgjengeligheten for målgruppen. En kampanjeside er designet spesifikt for det produktet eller den tjenesten som det annonseres for. Det skal være meget enkelt å finne informasjon for så å ta kontakt eller bestille produktet/tjenesten. Kampanjesider er derfor ofte et veldig godt valg i forbindelse med markedsføring og er spesielt hensiktsmessig i forbindelse med pågående kampanjer eller spesielt populære produkter eller tjenester.

En slik side har gjerne en unik utforming og bør også ha en egen web-adresse. Dette gjør det enklere å analysere og optimalisere siden på de premissene som er gjeldende, samt måle resultatene av kampanjen. Siden inneholder gjerne produkt- eller kampanjeinformasjon og kanskje også et kontakt-/bestillingsskjema, netthandel og linker til den vanlige hjemmesiden. Målet er selvfølgelig at målgruppen enkelt skal kunne finne informasjonen de ønsker og deretter ta kontakt eller melde sin interesse om det er aktuelt.

Har du en kampanje i vente?

Da vil en kampanjeside være optimalt for å øke salget og responsen. Vi kan sammen med deg legge strategien for din neste kampanje. Vi kan skreddersy en kampanjeside for ditt formål og vi kan kartlegge hvilke kanaler som er mest hensiktsmessige å promotere kampanjen i.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X