Google produktannonser


Google ProduktannonserI Google Adwords kan man nå også lage annonser for spesifikke produkter man tilbyr. Annonsene fungerer på samme måte som en vanlig tekstannonse i den forstand at man kun betaler for de klikkene annonsen oppnår. Ved klikk så vil bruker bli videresendt til din side der de kan kjøpe/bestille produktet som er vist i annonsen.

Visningene er i motsetning til tekstannonser ikke basert på søkeord, men avhengig av hvilken informasjon om produktet som er oppgitt i ”produkt-listen” i Adwords.

Det er flere fordeler med slike produktannonser i forhold til vanlige tekstannonser. Mange opplever flere klikk i forhold til antall visninger på slike annonser og produktannonser vil mest sannsynlig gi enda mer konkrete ”leads” enn hva en vanlig tekstannonse vil. Når det er sagt så betyr ikke det nødvendigvis at slike annonser bør brukes i stedet for tekstannonser, da det ikke er alle produkter som passer like godt til den type annonsering.

Produktannonsene kan også brukes parallelt med tekstannonser for å være enda mer synlig for potensielle kunder.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X